Teathella

22/11/2011 15:39
Author Message
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 9:30 am    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
You don't need to update the login server to use the ship I posted.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
Nyao
PostPosted: Wed August 27th, 2008 9:45 am    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 16, 2008
Posts: 307
Location: In a place far far away
Sodaboy wrote:
You don't need to update the login server to use the ship I posted.


Weird...could it be i was running on 0.05, coz i had to redownload 0.06 to be able to allow 0.39 ships work O.o? (Kept Saying Socket error 0 and disconecting them) (and yes 0.38 ones worked O.o)
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 10:08 am    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
That's weird. Well, I've been working across machines so maybe I didn't update the version ID or something, I dunno.

*shrug*

Who cares anyway, lulz? Very Happy

People should always be running the latest anyhow.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
New login @ http://www.pioneer2.net/spsos_login_v.007.zip

Quote:
version 0.007 8/27/2008
-----------------------
- Fixed a bug with detecting the maximum number of ship keys...
- Login server now sends rare enemy appearance rates to the ships.

The rates are now required parts of tethealla.ini

Please check ini\tethealla.ini for more details.


New ship @ http://www.pioneer2.net/spsos_ship_v.040.zip

Quote:
version 0.040 8/27/2008
-----------------------
- Forgot to send experience rate modification for people joining the
game.
- Random rare monsters supported inside and outside of quests. Rare
rate sets by the login server.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
lol, just realized I made a fuck up in the rare monster rate description

That should read divided by 1000 not 100. : )

Anyway, the default rates in tethealla.ini are a little high, but those were just for testing.

.. Fixing it in the archive now. >_>
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
Nyao
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:15 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 16, 2008
Posts: 307
Location: In a place far far away
I hate you :wub: xD (no i don't)

Code:
- Forgot to send experience rate modification for people joining the
game.


O.o i think the exp got changed but the shown numbers were the original, (i had this before but since i had 10000% coming from previous ini's xD i wasn't sure).
Back to top
View user's profile Send private message    
Nyao
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:16 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 16, 2008
Posts: 307
Location: In a place far far away
Sodaboy wrote:
lol, just realized I made a fuck up in the rare monster rate description

That should read divided by 1000 not 100. : )

Anyway, the default rates in tethealla.ini are a little high, but those were just for testing.

.. Fixing it in the archive now. >_>


So...we wait?..yay for double posts
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
Piro wrote:
So...we wait?..yay for double posts


No, it was just a typo in the INI file for the description.

You can download and use now. Archive's been updated.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
Actually, I just noticed I left some debug code in the ship. Anyone who's downloaded .040 ship should probably re-download it because I probably shouldn't have changed something I changed.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
ihTerra
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:49 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 27, 2008
Posts: 38
Hello!
I would like to try the login server but when I execute the file account_add.exe, I got this error message:

"D:\login\other\account_add.exe
This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem."

My configuration file "tethealla.ini" is in the same directory and .net framework is installed too.

Did I forget something? Thanks
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
Only time I ever saw that problem was when either the Visual C 9 DLLs weren't able to be found or the manifest files were missing.

Try moving the account_add files into the same folder as login_server.exe which has the Visual C 9 DLLs in it, also move the manifest files too...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
ihTerra
PostPosted: Wed August 27th, 2008 5:57 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 27, 2008
Posts: 38
Thanks. It doesn't work Laughing In fact, all the exe files doesn't work, I got the same error message with any exe.

Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
No clue, bro.

First time I've seen that when it wasn't related to the manifest files.

But we tackled that error when it popped up. You're probably like the first person to ever have that error in I don't know how long and I have no clue what causes it.

Maybe check your system for viruses? lulz?

Naw, I really have no clue, sorry.

Since there is no one else experiencing that behavior and none of my computers at work or at home do, can't really help you troubleshoot it.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
ihTerra
PostPosted: Wed August 27th, 2008 6:06 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 27, 2008
Posts: 38
Nah I don't have virus Laughing
I don't know if it can help but in the event viewer, I got 3 new entries:


Quote:
Dependent Assembly Microsoft.VC90.DebugCRT could not be found and Last Error was The referenced assembly is not installed on your system.

Resolve Partial Assembly failed for Microsoft.VC90.DebugCRT. Reference error message: The referenced assembly is not installed on your system.

Generate Activation Context failed for D:\login\account_add.exe. Reference error message: The operation completed successfully.
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
Try downloading this and putting it into that folder:

http://www.pioneer2.net/Microsoft.VC90.DebugCRT.manifest
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
ihTerra
PostPosted: Wed August 27th, 2008 6:12 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 27, 2008
Posts: 38
Yes it works! Congrats Razz
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Wed August 27th, 2008 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
Can't believe I missed that file for the login archive.

*updates archive*

Thanks for reporting...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
ihTerra
PostPosted: Wed August 27th, 2008 6:18 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 27, 2008
Posts: 38
No problem and it can happen Smile
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Thu August 28th, 2008 12:46 am    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
Small bug fix and .041 posted:

Quote:
version 0.041 8/28/2008
-----------------------
- Bug fixed where set box drop set to meseta dropped a scape doll...
- Fixed player count bug.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
Ecliptik
PostPosted: Thu August 28th, 2008 8:52 am    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 11, 2008
Posts: 288
Make_key just pops up and goes and i cant get the key or anything
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Thu August 28th, 2008 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
mon3y wrote:
Make_key just pops up and goes and i cant get the key or anything


Well, try running it from the command prompt then and not double clicking it from explorer. >_>
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
FireFox276
PostPosted: Thu August 28th, 2008 11:03 am    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 11, 2008
Posts: 337
mon3y wrote:
Make_key just pops up and goes and i cant get the key or anything

"tethealla.ini" is missing. Didn't I post this "fix" somewhere?
Back to top
View user's profile Send private message    
Ecliptik
PostPosted: Thu August 28th, 2008 11:06 am    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 11, 2008
Posts: 288
Tethealla is there and how i do that soda?
Back to top
View user's profile Send private message    
Sodaboy
PostPosted: Thu August 28th, 2008 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

Site Admin

Joined: Aug 10, 2008
Posts: 1142
Location: Vallejo, California
New releases of both login and ship with minor bug fixes...

Login:


Quote:
version 0.008 8/28/2008
-----------------------
- Fixed a bug with accounts being able to log on more than once in
certain circumstances...


Ship:

Quote:
version 0.042 8/28/2008
-----------------------
- Improved detection of when an account is being used more than once to
login.
- Fixed more boxes than usual being empty...
- Fixed common weapon drops needing to be tekked when they had no
special to begin with.
- Fixed bugs with highest common non-cane or non-rod never getting
specials when dropped.
- The amount of meseta given for a common drop's algorithm has changed
a bit...
- Updated default INI file to fix experience problem.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail    
FireFox276
PostPosted: Thu August 28th, 2008 12:56 pm    Post subject: Reply with quote



Joined: Aug 11, 2008
Posts: 337
If tethealla.ini is there and is properly configured, you can just double click it and it should generate the file. If it doesn't, then you'll have to go though the command prompt and find out what the error is.

Alternitavly, make a new text file, name it "make_key.bat" (no quotes) right-click on "make_key.bat" and select "Edit", then paste the following into the file:


Code:
@echo off
make_key.exe

pause

This should run make_key.exe and if there's any errors, it'll tell you!
Back to top
View user's profile Send private message  

 

—————

Voltar